محل تبلیغات شما
  • اگر بالای سوفله شما خیلی سریع شروع به قهوه ای شدن کرد ، روی آن را با یک دور کاغذ روغنی بپوشانید.

 

  • تمام سوفله ها چند دقیقه پس از بیرون آمدن از فر می افتند ، زیرا هنگام برخورد با هوای خنک تر ، حباب های هوای گرم منقبض می شوند. به همین دلیل است که باید بلافاصله بعد از پخت آنها را سرو کنید. اما تا زمانی که سفیدی ها

    ظروف سوفله خوری  را بیش از حد سوفله  سرویس سوفله خوری خوری نکنید سرویس سوفله خوری و تا چند دقیقه آخر پخت در برابر باز کردن در اجاق مقاومت کنید ، سوفله شما قبل از فروپاشی چشمگیر و قابل انتظار با شکوه بالا می رود.

 

  • می توانید هر نوع خمیر سوفله را پیش رو خرید سوفله خوری  تهیه کنید ، اما ظروف سوفله خوری احتمالاً مقداری حجم از دست خواهید داد. سوفله را در ظرفش مونتاژ کنید ، سپس آن را در یک مکان گرم و بدون پیش نویس تا چهار ساعت کنار بگذارید. جولیا چایلد توصیه می کند بزرگترین قابلمه سوپ خود را روی سوف برگردانید

 

flé ، و این کار می کند. اما هر فضای بدون پیش نویس مناسب است. یک پیش نویس می تواند کف را از بین ببرد.

 

گرویر و چیف سوفله

توسط ملیسا کلارک

وعده های YIELD6

TIME50 دقیقه سوفله خوری

ذخیره در جعبه دستور

گرویر و سوفله چیو

فرانچسکو تونلی سرویس سوفله خوری برای نیویورک تایمز

 

این سوفله به همان اندازه که می آید کلاسیک است ، سفیده های تخم مرغ زده شده را برای یک عطر و طعم و ثبات در یک عدل پنیر پر از پنیر خرد می کنند. گرویر پنیر سنتی است که برای سوفله استفاده می شود ، اما یک چدار قدیمی  ظروف

سوفله خوری نیز خوب عمل ظروف سوفله خوری می کند. این یک  ظروف سوفله خوری غذای ناهار سوفله خوری  یا برانچ عالی سرویس سوفله خوری است. سرویس سوفله خوری این دستورالعمل بخشی از The New Essentials of French Cooking است ، خرید سوفله خوری  راهنمای غذاهای مشخصی که هر آشپز مدرن باید بر آن مهارت داشته باشد. کتاب را بخرید.

 

عناصر

3 قاشق غذاخوری / 42 گرم کره بدون نمک ، بعلاوه بیشتر برای تهیه ظرف

5 قاشق غذاخوری / 25 گرم پنیر پارمزان رنده شده ریز

1 فنجان شیر کامل

3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

½ قاشق چایخوری پاپریکا

½ قاشق چای خوری نمک خوب دریا

 جوز هندی خرد شده

4 زرده بزرگ

5 سفیده بزرگ

cream قاشق چای خوری خامه تارتار

1 فنجان / 115 گرم پنیر گرویر رنده شده درشت

2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

به لیست مواد غذایی  سوفله خوری خود اضافه کنید

آماده سازی

قفسه های سیمی را از اجاق برداشته و یک صفحه پخت را مستقیماً روی کف فر قرار دهید. فر را با دمای 400 درجه گرم کنید. سخاوتمندانه یک ظرف سوفله 1/2 چهارم را کره کنید. کف و کناره های خود را با 3 قاشق غذاخوری / 15 ظروف سوفله خوری گرم پارمسان بپوشانید ، هر گونه اضافی را از بین ببرید.

در یک قابلمه کوچک ، شیر را گرم کنید تا بخار پز شود. در همین حال کره  ظروف سوفله خوری را در سرویس سوفله خوری  یک قابلمه سرویس سوفله خوری بزرگ با حرارت متوسط ​​ذوب کنید. آرد را مخلوط کرده و بپزید تا حدود 3 دقیقه کف آن مخلوط شود. آن را از روی حرارت برداشته و شیر گرم را مخلوط کنید. به ظروف سوفله خوری حرارت برگردانید و بپزید تا غلیظ شود ، حدود 3 دقیقه مرتباً هم بزنید.

فلفل قرمز ، نمک و جوز هندی را از روی حرارت برداشته و مخلوط کنید. زرده تخم سوفله خوری  مرغ را یکی یکی مرتب مخلوط کنید و بعد از هر بار افزودن کاملاً مخلوط شود. مخلوط آرد و زرده را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.

با استفاده از همزن برقی سفیده و خامه تارتار را با سرعت متوسط ​​بزنید تا مخلوط قله های سفت را حفظ کند.

یک چهارم سفیده را در مخلوط زرده ولرم مخلوط کنید تا روشن شود. سفیده باقی سرویس سوفله خوری  مانده را به آرامی در 2 افزودنی بریزید در حالی که به تدریج پنیر Gruyère را می پاشید ، 2 قاشق غذاخوری پارمزان و پیازچه باقی می ماند. خمیر را به ظرف آماده ظروف

سوفله خوری  شده منتقل کنید. انگشت شست خود را به دور لبه سرویس سوفله خوری داخلی ظرف بمالید تا یک فاصله 4/1 اینچی بین ظرف و مخلوط سوفله ایجاد شود.

ظرف را به ظرف پخت در فر منتقل کرده و دمای فر را به 375 درجه کاهش سوفله خوری  دهید. آن ظروف سوفله خوری  را بپزید تا سوفله پف کند و روی آن قهوه ای طلایی شود و وقتی که ظرف به آرامی تکان خورد ، تقریباً 30 دقیقه به سختی حرکت می کند. (در 20 دقیقه اول درب فر را باز نکنید.) آن را برای سوفله دوغ و کمی بیشتر برای سوفله سفت تر بپزید. بلافاصله سرو کنید.

این دستور را دوست دارید؟ خرید سوفله خوری 

ذخیره در جعبه ظروف سوفله خوری  دستور

توت فرنگی سوفله

توسط ملیسا کلارک

وعده های YIELD6

TIME65 دقیقه

ذخیره در جعبه دستور

توت فرنگی سوفله

فرانچسکو تونلی برای نیویورک تایمز

 

در این دستور تهیه سوفله بسیار سبک ، که از جولیا چایلد اقتباس شده است ، از یک پایه میوه شربت برای طعم دادن به سفیده ، بدون افزودن چربی یا نشاسته استفاده می شود. و ترکیبی از تمشک و توت فرنگی آن را به طرز خارق العاده ای سرویس سوفله خوری  صورتی می کند.  ظروف سوفله خوری این دستورالعمل سوفله خوری  بخشی از The New Essentials of French Cooking است ، راهنمای غذاهای مشخصی که هر آشپز مدرن باید بر آن مهارت داشته باشد ظروف سوفله خوری . کتاب را بخرید.

 

عناصر

 کره بدون نمک ، برای ظرف

1 فنجان و 2 قاشق غذاخوری شکر سرویس سوفله خوری ، به علاوه مقدار بیشتری برای پوشاندن ظرف

8 اونس / 1 فنجان 3/4 فنجان توت فرنگی تازه ، شسته ، پوسته و کوارتر

8 اونس / 1/2 فنجان تمشک تازه

1 قاشق غذاخوری سرکه باامیک

cream قاشق چای خوری خامه تارتار

 رنده ریز ریز شده از 1 لیمو

4 سفیده بزرگ

 نمک خرج کردن

به لیست مواد غذایی خود اضافه کنید

آماده سازی

قفسه های سیمی را از اجاق برداشته و یک صفحه پخت را مستقیماً سوفله خوری  روی کف فر قرار دهید. فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. سخاوتمندانه یک ظرف سوفله 1/2 چهارم را کره کنید. ته و کناره ها را کاملاً با شکر بپوشانید ، مقدار اضافی آن را خارج کنید خرید سوفله خوری . سرویس سوفله خوری  برای رسیدن به بهترین حالت ، اطمینان حاصل کنید که قند حاوی کره در کنار ظرف قرار دارد.

در یک کاسه متوسط ​​توت ها را با 1/3 فنجان شکر و سرکه بریزید. بگذارید  ظروف سوفله خوری  ظروف سوفله خوری حداقل 30 دقیقه بماند.

توت ها را در یک الک ظروف سوفله خوری که روی یک کاسه قرار داده شده تخلیه کنید و آب آن را  سرویس سوفله خوری ذخیره کنید. اگر کمتر از 1/4 فنجان است ، به کل 1/4 فنجان مایع آب اضافه کنید.

در یک قابلمه کوچک ، 3/2 فنجان شکر را با آب توت ترکیب کنید. ر سوفله خوری وی حرارت زیاد بگذارید ظروف سوفله خوری  تا جوش بیاید ، گاهی اوقات بچرخید تا شکر کاملاً حل شود. ظرف را بپوشانید و جوشاندن را ادامه دهید تا شکر روی دماسنج آب نبات (مرحله گلوله نرم) به 235 درجه برسد ، سرویس سوفله خوری حدود 1 دقیقه.

 منبع :

https://delavaa.com/the-best-souffle-brand/ 


del3

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها